De gezondheidsvoordelen van uw eigen privé spa

 

 

 

Afbeelding1

Toe aan ontspanning in je eigen privé dimension one spa? Wist u dat een spa ook erg gezond voor u is? Zo is het niet alleen een weldaad voor uw geest maar werkt het ook als helend en pijnverlichting.

Heeft u vaak last van pijnlijke gewrichten of wellicht reuma dan is bubbelwater of een whirlpool een veilige en goede manier om de pijn en stijfheid te verlichten. Zo vermindert het water de spanning op uw gewrichten en bevordert het uw vrij bewegen. Ook de warmte van de spa heeft een helende werking op uw spieren en kan deze door de stralen worden losgemaakt. Ook helpt het warme water tegen rugpijn. De druk op uw onderrug en wervelkolom wordt door het water verminderd en door de massagestralen ontlast en verlicht van de pijn.

Als laatst zorgt het warme water ook voor een goede nachtrust, iets wat vaak over het hoofd wordt gezien. Heeft u moeite om in slaap te vallen of bent u vaak vermoeid dan is het zeker de moeite waard om een warme bubbelbad te proberen voor het slapen gaan in plaats van slaappillen of alcohol.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.