4 dingen die je tijdens een spa bezoek moet doen.

Een Spa bezoeken is niet iets wat je elke dag of elke week doet. Sterker nog de meeste mensen gaan gemiddeld 2 keer per jaar naar een wellnesscentrum. Een bezoekje aan een spa is dus goud waard want je komt daar echt even helemaal tot rust.

Om het meeste uit je bezoek aan een spa te halen hebben we een klein lijstje samengesteld met 4 dingen die echt gedaan moet hebben tijdens je bezoek aan een spa. Ongeacht welk wellnesscentrum je bezoekt en Nederland kent er veel. geld onderstaand lijstje voor elk wellnesscentrum.

1. Gebruik meerdere sauna’s.

In elke wellnesscentrum vind je meerdere sauna’s meestal vind je er de standaard en traditionele sauna’s zoals een finse sauna en een Turks stoombad. Maar sommige geven er hun eigen draai aan en werken bijvoorbeeld met kruiden sauna’s of infraroodsauna’s.

Wanneer je een spa bezoekt, is het de moeite waard om meerdere sauna’s te proberen. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken en werken allemaal net even anders waardoor je een andere ontspanning ervaart en hiervan kunt genieten.

2.  Neem een massage en beauty behandeling.

Je kunt de hele dag van sauna naar zwembad wandelen om vervolgens even een koude douche te nemen en weer in een jacuzzi te gaan zitten. Maar een dagje een spa bezoeken is pas compleet wanneer je jezelf laat verwennen met een massage en beauty behandeling.

Deze beautybehandelingen kosten wel wat extra, maar dan krijg je ook echt wat. Wil je totaal ontspannen en opknappen dan is een beauty treatment echt de moeite waard. Op dit blog hebben ze nog meer tips voor je. Lees deze beauty tips om nog meer te ontspannen naast een dagje wellness.

3. Lunch & Diner.

Naast een 100% ontspannen tijdens een massage en de verschillende beautybehandelingen, is het bezoeken van het wellnessresort restaurant een must. Een dagje spa betekent ook echt een dagje uit. ga daarom direct na het ontbijt naar een spa van je keuze en begin de dag daar goed. Geniet van alle sauna’s en baden. Maar vergeet ook niet te genieten van een uitgebreide lunch en in de avond een diner. Pas dan is je Spa bezoek compleet.

4. Relax en neem je tijd.

Een van de belangrijkste dingen tijdens een bezoek aan een spa is de ontspanning. Niks moet maar alles mag. Neem dus vooral de tijd. Vergeet de dagelijkse sleur, zoals je werk, het gezin en alle andere verplichtingen. Laat dit even helemaal los en besef dat je hier vandaag toch helemaal niets mee gaat doen. En je de hele dag gaat relaxen. Neem overal de tijd voor, blijf zo lang als je wilt in een jacuzzi. Ga lekker lang liggen op een ligbed met een goed boek. Doe een dutje en ga weer naar een sauna om daarna een heerlijke massage te nemen. Alleen zo kun je jouw eigen spa moment creëren. Geniet met volle teugen!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.