Aromatherapie: geuren in de jacuzzi

Wil je de luxe van een eigen jacuzzi in huis of in de tuin ervaren? Of ben je van plan om deze aan te schaffen. Lees dan dit artikel over aromatherapie. Met verschillende geuren kun je nog meer in je spa ontspannen.

 

Over aromatherapie in de jacuzzi

 

Met geuren kun je extra in je jacuzzi genieten. Een heerlijke geur helpt je namelijk om nog meer tot rust te komen of prikkelen juist je zintuigen. Slaapproblemen, stress, lusteloosheid en angst kunnen door de aromatherapie minder worden. En dat is goed voor je lichaam en huid. Terwijl je in de jacuzzi geniet, adem je de heerlijke geur in. 

 

Kies de jacuzzi badolie

 

Ben je benieuwd naar welke oliën er bestaan? Fonteyn, een spa specialist, heeft diverse geuren in het assortiment. De oliën maken allemaal je huid fris en zorgen dat je die weer goed gaat ademen. Na de tijdje in de spa heb je een stralende, zachte huid. En wie wil dat nu niet? Welke geur het beste bij je past, hangt in de eerste plaats af van welke geur je lekker vind. Daarnaast zijn er geuren goed om bepaalde kwalen te verminderen. Zo blijkt eucalyptus te helpen bij een verkoudheid en is kamille rustgevend. Benieuwd naar alle soorten oliën? Neem dan een kijkje in de webshop, of kom een keer langs in de grote showroom van Fonteyn. Daar kunnen ze een olie met heerlijke geur laten reuken, gewoon in een jacuzzi! 

 

Meer weten over de jacuzzi geuren?

 

Heb je nog vragen over de werking van de jacuzzi geuren? Of wil je informatie over de jacuzzi in het algemeen? Neem dan contact op met Fonteyn. De medewerkers staan je graag te woord.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.