Buiten ontspannen in de spa

Heb je een groot terras of tuin en houd je van ontspannen in de natuur? Dan is een wellness ervaring in de buitenlucht zeker wat voor jou. Breng dat wellness gevoel naar jouw eigen tuin of terras. Dit wellness gevoel creëer je door zelf een spa aan te schaffen en de juiste middelen te gebruiken. Ontspan in jouw privé sfeer met je eigen spa in de buitenlucht.

 

Spa plaatsen

 

Richt de ruimte zo in dat er een apart gedeelte is waar je tafelt en een ander gedeelte waar je ontspant in de spa. Voor een echt wellness gevoel in de buitenlucht is het fijn als je je even kan afzonderen, maar dan thuis. Dit is niet alleen een goedkope oplossing, maar het bespaart je ook nog eens tijd. Je kan namelijk elk moment gebruik maken van de jacuzzi, je hoeft er de deur niet voor uit en kan het op jouw manier beleven zonder gestoord te worden.

 

 

spa

Spa beleving

 

Voor een echte spa beleving is het dus slim om twee gedeeltes te scheiden. Zo rust je het beste uit. Voor een echte jacuzzi beleving plaats je rondom de spa wat grotere planten. Dit geeft een natuurlijke sfeer. Daarnaast is het gebruik van geurkaarsen en rustgevende muziek ideaal bij het ontspannen. Mocht je visite hebben en wil je de privé spa extra sfeer geven, leg dan bloemen zoals rozenblaadjes in de spa.

 

 

spa

 

Buitenspa

 

Er zijn verschillende soorten jacuzzi’s die je buiten kan gebruiken. Denk aan een hot tub of een spa van kunststof. Om die wellness ervaring vast te houden, is een hot tub toepasselijk voor de buitenlucht. De houten kleur geeft die natuurlijke sfeer die je in de natuur ziet. Een kunststoffen spa is wat moderner, maar kan ook mooi zijn op een terras. Het design is strakker en geeft een soort jetset gevoel aan jouw ruimte.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.