Creëer jouw eigen spa momentje!

Ontspannen is belangrijk voor lichaam en geest. Zeker in deze moderne tijd nog veel meer, want hoe drukker we het hebben, hoe meer ontspanning daartegenover moet staan voor een goede balans. Hoe vaak plan jij eigenlijk een me-time momentje in per week? In dit artikel geven wij jou een aantal tips over hoe jij jouw eigen spa moment thuis kunt creëren en helemaal ontspannen kan worden.

Tover jouw badkamer om

Tover jouw badkamer om tot een ware spa beleving. Voor de een is dit makkelijker dan de ander, maar met een beetje creativiteit kun je de spa feeling makkelijk na bootsen. Als je een bad hebt is dit natuurlijk heerlijk. Vul het bad alvast met heet water en ‘versier’ je badkamer zodat je het echte spa gevoel krijgt. Zo hebben veel mensen in hun badkamer geurstokjes staan en ook kun je een aantal kaarsjes aansteken voor het warme gevoel. Ook een bruisbal is vaak erg ontspannend. Wil je helemaal in ontspannen staat raken? Op Spotify of Youtube kun je makkelijk spa sounds op zoeken. Is dit toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je ook kiezen voor andere rustige of ontspannende muziek waar jij van houdt. Eenmaal in bad kun je lekker je ogen dicht doen en luisteren naar de muziek of een van jouw favoriete tijdschrift lezen. Doe iets waar je energie uit haalt. Heb je geen bad? Dan kun je alsnog genieten van een lekkere douche. Koop een scrub of douchegel met een lekkere geur en spoel alle energie van de dag er lekker af.

Zelfverzorging

Als we het druk hebben vergeten we nog weleens om goed voor ons zelf te zorgen. Maak van dit moment gebruik en verzorg jezelf met ontspannende producten. Op Voordeel Drogisterij kun allerlei artikelen bestellen die zorgen voor verzorging en ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan verschillende maskers die zorgen voor een mooie gladde huid en body lotion voor het lichaam. Je kunt hier ook allerlei andere artikelen kopen die zorgen voor ontspanning, zoals scrub, shampoos, douchegel en zelfs massage producten. Snuffel eens rond wat jij kunt doen voor ontspanning en zorg regelmatig voor me-time!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.