De spa in de badkamer

Ontspan jij graag binnen in een heerlijk warm bad, onder de douche of in de sauna? Creëer dan een spa in je eigen badkamer! Een privé spa in eigen huis is de optimale vorm van luxe en ontspanning. Naast het voordeel dat je de deur niet meer uit hoeft naar een wellness centrum, is het ook nog eens fijn dat je thuis volledige privacy hebt.

 

Jacuzzi thuis

 

Na een energievretende dag op het werk is het fijn als je kan ontspannen in de jacuzzi. Even alles vergeten! Niks is dan beter dan bijkomen in je eigen spa ruimte zonder gestoord te worden. Afhankelijk van de grote van de badkamer kan je er een jacuzzi of bubbelbad plaatsen.

 

Er zijn verschillende soorten jacuzzi’s. Zo heb je de jacuzzi voor 1 persoon, maar er zijn ook jacuzzi’s waar wel zes personen in passen. Het is ook mogelijk om de eigen spa badkamer uit te breiden met een geluidssysteem of televisie. Richt de spa in naar eigen smaak, zodat je optimaal kan ontspannen.

 

spa

 

Spa met sauna

Ben je meer een fan van de sauna? Ook die past perfect in jouw eigen spa ruimte. Mensen die een binnensauna aanschaffen kiezen vaak voor een infraroodsauna. De infraroodsauna zorgt voor een therapeutische zachte warmte. Hierdoor ontspan je helemaal. Voor kleinere badkamers zijn er ook infraroodsauna’s verkrijgbaar. Heb je bijvoorbeeld een schuin dak? Laat dan een sauna op maat maken.

spa

Accessoires in de spa

Om de wellness spa beleving in je eigen badkamer af te maken zijn accessoires en verlichting handig. Kleuren die rust bevorderen zijn lichte en natuurlijke kleuren. Gebruik daarom ook kleuren als wit, grijs, lichtblauw en beige. Plaats mooie planten die tegen de warmte en vocht van een badkamer kunnen. En zorg dat de verlichting op een dimmer kan. Hierdoor kan je het licht wat zachter zetten als jij geniet van je privé spa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.