Bijzonder! Film kijken in jacuzzi

Londen is een bijzonder populaire reisbestemming en er zijn tal van leuke dingen te doen in de Britse hoofdstad. Maar sinds kort is er een nieuw hip concept dat in korte tijd heel erg populair is geworden. De Hot Tub Cinema, je betaalt ten minste 27 euro en stapt vervolgens in badkleding in een soort jacuzzi met zeven vrienden, collega’s of volstrekt onbekenden.

 

 

Onder het genot van een glas bubbels kun je vervolgens in het veertig graden warme water, genieten van een film. De Hot Tub Cinema op een dakterras in de Londense wijk Hackney is op dit moment dé succesformule voor een hip avondje uit in Londen. 

 

Jacuzzi idee kwam bovendrijven

Het idee kwam bij bedenker Asher Charman bovendrijven toen hij met vrienden in een jacuzzi in zijn tuin zat. “Omdat we op dat moment ook een film wilden bekijken hebben we er een met een beamer vanuit het keukenraam op een laken aan de waslijn geprojecteerd”, aldus Charman. “Geïnspireerd hierdoor ontstond zo de Hot Tub Cinema.”

 

 

In korte is het jacuzzi film kijken een populair uitje geworden, dat mogelijk meer navolging gaat krijgen in andere steden.

 

Bron: Telegraaf.nl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.