Hottubs en baden van hout

Ben je op zoek naar een buitenbad, binnenbad of douchecabine die gemaakt is van het beste hout? Bekijk dan eens de collectie van Badenvanhout.nl. Zij maken hottubs van kwaliteit hout zoals Nordic pine, eiken, Western red ceder en Lariks uit Siberië. Daarnaast leveren zij ook hottub kachels en accessoires.

 

De houten hot tub

De standaard houten hot tub is er voor 1 of 2 personen. Ideaal om lekker te ontspannen in de buitenlucht. Ze zijn zeer geschikt voor een kleine tuin of voor op een dakterras. Maar voor wie een hot tub zoekt voor meer personen is bij Badenvanhout.nl ook aan het juiste adres. Zij leveren ook baden met ruimte tot wel 10 personen.

 

 

 

Houten binnenbad

Het houten binnenbad is een stijlvolle blikvanger voor in de badkamer. Door de isolerende werking van het hout, blijft het water in een houten bad veel langer warm. Deze binnenbaden worden in principe op dezelfde ambachtelijke wijze gemaakt als een regenton. Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

 

 

 

 

Houten douchecabine

Een mooie en praktische oplossing voor in of rond het huis is douchen in een houten douchecabine. Deze worden gemaakt van de meest geschikte houtsoorten en zijn een lust voor het oog. De cabines kunnen geolied of blank geleverd worden. Erg mooi voor zowel buiten als binnen.

 

 

 

 

Voor meer informatie over de houten baden en douchecabines: Badenvanhout.nl 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.