Ontspannen in een houten hottub

Een milieuvriendelijk alternatief voor een jacuzzi of whirlpool, dat is de houten hottub. Deze hottub is geen elektriciteit verslinder, waardoor je een hoop bespaart. Daarnaast heb je niet te maken met slecht afbreekbare chemicaliën in het bad en kun je tóch een heerlijk warm bad nemen.

 

 

Milieuvriendelijk alternatief 

 

Als je vaak even snel in bad wilt, kies dan niet voor een houten hottub. Het opstoken en vullen van het bad kost gewoon meer tijd dan bij bijvoorbeeld een jacuzzi. Koop een hottub met een goede kachel, dan heb je bij het gebruik van droog hout niet meer rook als bij een vuurkorf. Een goede kachel is goed gebouwd en stookt efficiënt. Op deze manier warmt het bad sneller op en heb je weinig last van rook.

 

Houten hottub: Bron van ontspanning 

 

Dit soort bad past in principe in elke tuin. Zelfs op dakterrassen staan baden.Wij raden je aan het bad op een vlonder te zetten. Daarnaast moet de waterafvoer aangesloten worden. Dat kan op een put, een regenpijp of een riolering. Let bij de aanschaf op de kwaliteit van het bad. Een kwalitatief slecht bad is eerder een bron van ergernis dan een bron van ontspanning!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.