De leukste Voordeeluitjes naar Wellnesscentra.

Er zijn in Nederland ontzettend veel leuke plekken om te bezoeken. De mogelijkheden voor een dagje uit in eigen land zijn dan ook eindeloos. Of dit nu met of zonder kinderen is. Nederland heeft veel moois te bieden. Denk hierbij aan het bezoeken van een oud vissersdorp, een pretpark, musea, braderieën en markten. Andere evenementen, maar natuurlijk ook de bekendere wellnesscentra’s Daarom gaan we het blog van vandaag kijken naar de leukste voordeeluitjes naar wellnesscentra.

Wat is, en waarom een wellnesscentra?

 

De een noemt het gewoon een sauna, de ander wellness centrum of resort, en soms wordt er ook wel verwezen naar wellness hotel of Spa. Hoe je het ook noemt het komt min of meer op hetzelfde neer. In Nederland heb wat wellness betreft genoeg om uit te kiezen.

 

Maar wat is een wellnesscentra nu precies? Even een dagje helemaal tot rust komen. Een plek waar geen kinderen mogen komen, je even niets moet, maar totaal kunt relaxen. Even 100% ontspannen van lichaam en geest. Je kunt kiezen uit een van de vele sauna’s. De meeste wellness resorts hebben een ruime keuze uit verschillende sauna’s.

Sauna’s

Zo heb je een fins stoombad, een opgietsauna, een infraroodsauna, lavendel sauna, zoutsteen sauna, turkse hamam en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zo heeft ook elke Spa weer zijn eigen sauna’s en weten ze allemaal hier een leuke twist aan te geven.

Massage, lichaam & gezichtsbehandelingen.

Naast het tot rust komen en even flink zweten in een sauna. Kun je bij een wellnesscentra jezelf ook heerlijk laten verwennen met verschillende massages en of lichaam en andere beautybehandelingen. Een dagje naar een wellness resort duurt ook niet maar een uurtje maar daar neem je ruim de tijd voor om van alles optimaal te genieten. Laat je daarom verwennen met een hotstone massage, of een van de vele gezichtsbehandelingen die er mogelijk zijn. Wat je wensen ook zijn er is altijd een behandeling die jou kan helpen.

Zwemmen, douchen & relaxen.

 

Natuurlijk zijn we er met de sauna’s en massages nog niet. Vaak zijn er ook een of meerdere zwembaden aanwezig. Deze zijn gevuld met heerlijk warm water, soms vind je deze buiten wat het bijvoorbeeld in de winter erg lekker maakt, wanneer je vanuit de kou in het warme water stapt. Er zijn altijd voldoende whirlpools en bubbelbaden met heerlijk bijna heet water aanwezig waarin je kunt relaxen. Meerdere douches, ook met koud water om je na een het sauna bezoek weer even snel af te koelen en op te kikkeren.

 

In een degelijk wellness centrum, zijn naast alle bovengenoemde faciliteiten ook veel ligbedden beschikbaar waarin je van een goed boek en of een drankje kunt genieten. Je kunt ook gewoon even je ogen sluiten om optimaal van alle rust en de genomen behandelingen te genieten.

Restaurants & Hotel overnachtingen.

 

De bekendere wellness resorts, en we gaan je zometeen vertellen welke dit zijn. Hebben de mogelijkheid om te eten en of te overnachten. Soms zijn er meerdere restaurants, maar meestal is een goed restaurant al voldoende. Waar je van een uitgebreide lunch of heerlijk diner kunt genieten tussen het relaxen in de sauna’s door. Mocht je nog langer willen genieten van een dagje wellness. Dan kun je kiezen voor een resort waar je ook kunt overnachten. Je kunt dat de hele dag in je badjas rondlopen, zonder spullen zoals geld, je telefoon en of andere dingen die je bezig houden. Even totaal ontspannen met een overnachting erbij.

Welke wellnesscentra’s zijn er?

Alleen in Nederland zijn al meerdere wellnesscentra’s te vinden. Hieronder vind je een complete lijst met de beste wellnesscentra’s en hun adressen.


Thermen La mer – Scoutingpad 3, 1351 GN Almere

Thermen Busloo – Bloemenksweg 38, 7383 RN Voorst Gem Voorst

Sauna & Beauty de Heuvelrug – Dijkstraat-West 189, 3906 WR Veenendaal

SpaSense – Zwembadweg 7, 5663 PL Geldrop

Thermae 2000 – Cauberg 25-27, 6301 BT Valkenburg

De Zwaluwhoeve – Zuiderzeestraatweg 108, 3849 AJ Hierden

Sanadome – Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen

Sauna Drome Putten – Tolweg 13-15, 3881 SX Putten

Wellness de Bronsbergen – Bronsbergen 27, 7207 AD Zutphen

Thermen Soesterberg – Frits Koolhovenweg 8, 3769 TR Soesterberg

Sauna & Beauty de Veluwe – Boslaan 17, 6741 DJ Lunteren

Sauna & Beauty Oase Nederasselt – Rijksweg 3, 6612 AG Nederasselt

SpaPuur – Moerse Dreef 10, 5043 AX Tilburg

Wellnessresort Elysium – Kooilaan 1, 2665 KR Bleiswijk

Thermen Holiday – Pr. Beatrixlaan 10, 3121 JN Schiedam

SpaWell – Smeerveensedijk 4, 9321 XB Peize

SpaWeesp – Basisweg 1, 1383 NC Weesp

Wat is de beste wellnesscentra van Nederland?

 

Natuurlijk zijn hier de meningen over verdeeld en hebben de meeste in bovenstaande lijst wel een of meerdere awards mogen ontvangen. Maar jij bent natuurlijk op zoek naar een onafhankelijk advies. Daarvoor ben je hier op het goede adres. De meeste lijstjes met beste wellness centra’s in Nederland zijn direct van elkaar gekopieerd of zijn op basis van best betalende samengesteld. Niet helemaal onafhankelijk dus.

 

Dat zijn wij wel. Zoals je ziet maken wij hier op spa blog geen enkele vorm van reclame en krijgen hier dan ook geen vergoedingen voor. Daarmee zijn wij 100% onafhankelijk en is de uitkomst van ons op basis van onze ervaringen met de verschillende wellnesscentra’s.

Beste wellnesscentra van Nederland is?

 

Wat ons betreft is Thermen La Mer in Almere het beste wellnessresort in Nederland. Check zelf via hun website alle mogelijkheden en waarom wij ze zo goed vinden. Je komt er het beste achter om ze zelfs eens te bezoeken.

 

Bezoeken met voordeel.

 

Natuurlijk is een bezoekje aan een wellnessresort pas compleet wanneer je dit hebt gedaan met een leuke voordeel. De verschillende spa’s en wellnesscentra die Nederland rijk is zijn niet altijd even goedkoop. Daarnaast wil je misschien ook nog een massage en of gezichtsbehandeling en zul je hier altijd extra voor moeten betalen. Daarom is het wel fijn wanneer je gebruik kunt maken van een aanbieding voor wellnesscentra.

 

Waar vind ik korting op wellnesscentra?

 

Er zijn meerdere kortingswebsites beschikbaar maar lang niet allemaal even goed en betrouwbaar. Het bedrijf voordeeluitjes dat veelal via de website van Bespaardeals hun aanbiedingen bekend maakt heeft zeer regelmatig aanbiedingen en kortingen voor wellnesscentra. Kijk daarom voor een compleet aanbod van alle acties op deze website van Bespaardeals en voordeeluitjes.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.