Nooit meer scheren dankzij permanent ontharen

Zie jij er ook iedere week weer tegenop om je oksels, benen, bikinilijn, et cetera te scheren onder de douche? Wanneer je uit de douche stapt, lijken de haartjes alweer gegroeid te zijn en kun je bijna weer opnieuw beginnen met scheren. Gelukkig is scheren niet de enige oplossing om ongewenste haargroei tegen te gaan. Door middel van laserontharing kan één van de beste ontharingsklinieken van Nederland: SENSITIF permanent ontharen op de plekken waar jij dat wil.

Permanent ontharen = een permanente oplossing

Zoals de naam al doet vermoeden, is dankzij permanent ontharen ongewenste haargroei voorgoed verleden tijd. De experts die werkzaam zijn bij SENSITIF werken met de LightSheer DUET Diodelaser, een laser waarbij je gemiddeld slechts 6 behandelingen nodig hebt voor 80 tot 100% minder haargroei. Dat klinkt als muziek in de oren toch? De laser zuigt de huid vacuüm waarna de haarzakjes als het ware vernietigd worden.

Pijnloos permanent ontharen

Deze lasertechniek is niet alleen heel veilig, maar ook nog eens pijnloos! Jong of oud, man of vrouw, Sensitif kan iedereen helpen met ongewenste haargroei. Neem vandaag nog contact met hen op, zodat zij het eerste consult met je in kunnen plannen dat geheel gratis is. Alles voor een haarvrij én scheervrij leven! Neem ook eens een kijkje op de website en lees alles over laserontharing, permanent ontharen en definitief ontharen. Ook voor foto’s, veelgestelde vragen en tarieven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.