Permanente make up in Amsterdam laten aanbrengen

PMU als oplossing bij ziekte

Heb jij geen zin meer om iedere ochtend extra vroeg op te staan om je make up mooi te verzorgen? Of misschien ben je door een ziekte getroffen die ook zijn uitwerking heeft gehad op je uitstraling. Dan is permanente make up in Amsterdam wellicht de ideale oplossing voor jou. Hiermee kun je namelijk je lippen, ogen en wenkbrauwen laten accentueren, zodat je weer echt als je eigen ik verschijnt.

Wat is permanente make up precies?

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is permanente make up beslist niet hetzelfde als een tatoeage. Bij het zetten van een tatoeage wordt namelijk inkt aangebracht diep in de lederhuid, waardoor het vele jaren blijft zitten. Permanente make up wordt veel minder diep in de huid gezet en blijft gemiddeld zo’n 1 tot 4 jaar zitten. Daarna kun je de keuze maken of je het wel of niet opnieuw laat aanbrengen

Hoe maak je de keuze voor permanente make up in Amsterdam?

Wanneer je interesse hebt om permanente make up in Amsterdam te laten aanbrengen is Spa-Beauty voor jou de place to be. Om je persoonlijke wensen goed door te nemen ontvangen we je graag voor een gratis intake gesprek. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Of lees de FAQ-pagina op onze website voor veelgestelde vragen rondom permanente make-up.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.