Smeer er op los

 

Wanneer een vrouw naar de winkel gaat voor een dagcrème of een heerlijk maskertje, dan kijkt daar niemand van op, maar als man zijnde doe je dat toch niet zo snel. Waarom eigenlijk niet? Ook voor een mannenhuid kan een crème of masker heel veel goeds doen!

Crèmes ook voor mannen

Waarom zouden vrouwen hun huid wel goed mogen verzorgen en mannen niet? Omdat we dit van huis uit gewoon niet zijn gewend. Vroeger was hetgeen doen als je make-up of crèmes gebruikte, uierzalf dat kon prima, maar naast dit stinkende vet kon je maar beter uit de make-up kast van je vrouw of moeder blijven want anders werd je meteen gezien als een homo. Onzin natuurlijk, mannen wassen hun haar toch ook met shampoo en gebruiken doucheschuim? Dus waarom niet een dagcrème?

Een weldaad voor je huid

De huid van een man heeft veel te verduren, misschien nog wel meer als die van een vrouw. Ze dragen dan wel niet elke dag make-up, maar een mannenhuid word vaker geschoren als bij een vrouw. Tijdens het scheren creëer je kleine wondjes die je goed moet verzorgen. Dit doe je al met aftershave maar waarom niet een hydraterende dagcrème er na aanbrengen? Voor de geur hoef je het niet te laten want ze zijn er zelfs geurloos. Ook een maskertje kan een weldaad zijn voor je huid. Het geeft je rust en verwent je huid tot diep in de poriën.

Alleen voor mannen

Op de website Mannenenzo.nl, welke alleen voor mannen is, kun je veel lezen over mode en lifestyle voor mannen. Maar een mooi pak is pas af als er een stralende huid zichtbaar is. Want waarom zou je zorg dragen voor je kleding en niet voor je huid? Deze is immers net zo belangrijk. Vele bekende merken hebben inmiddels hele lijnen verzorgingsproducten opgezet waarin ook steeds vaker een dag crème of masker word opgenomen. Deze producten hebben een vaak een stoere lucht en zijn speciaal alleen voor mannen, dus vrouwen, afblijven maar!

 

Bron: mannenzaken.be

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.