Spa: Steenkracht Eco Spa

De introductie van de eerste Nederlandse spa -ook wel jacuzzi of whirlpool genoemd- is een feit. Wat zo speciaal is aan deze Steenkracht eco-spa behalve dat deze op eigen bodem wordt geproduceerd is dat er rekening is gehouden met de eindgebruiker. De kernwoorden van de spa zijn energiezuinig, ecologisch en innovatief.

 

 

 

 

Zoals de naam al doet vermoeden houdt de Steenkracht eco-spa rekening met de portemonnee van de gebruiker. Deze spa is zo samen te stellen dat hij perfect in iedere tuin geïntegreerd kan worden. ‘Ons uiteindelijke doel is om een luxe product op de markt te zetten die voorziet in de wensen van de gebruiker’ zoals de trotse ondernemer van Steenkracht vertelt.


Eco spa met een luxe met uitstraling


De Steenkracht eco-spa kan ingegraven worden met behoud van de garantie wat uniek is in de markt. Voor de ideale instap komt deze dan tot ongeveer 40 cm boven de grond uit. Alle zijden van de spa zijn aan te kleden in de stijl van de rest van de tuin, ongeacht of deze is ingegraven. Je kunt uw spa onder andere aankleden met natuursteen, hout, roestvrijstaal of een combinatie hiervan. Hiermee creëer je een unieke spa.

 

Energiekosten van de eco spa: €0,-


Wat de Steenkracht eco-spa zo speciaal maakt is dat de spa zo geproduceerd is dat er een aantal opties zijn waardoor de spa aansluit bij de frequentie van het gebruik en de wensen van de gebruiker. Zo kan het zijn dat je een spa in de tuin hebt staan, maar wanneer deze niet in het gebruik is de energiekosten €0,- zijn.

 

 

 

Rolluik om de eco spa af te dekken


De afdekking is één van de vele innovatieve aspecten van de Steenkracht eco-spa. Geen cover, maar een rolluik dat te bedienen is met één druk op de knop. De drempel om de spa te gebruiken wordt hiermee verkleind. Het rolluik heeft verschillende mogelijkheden, deze is namelijk in iedere kleur, opdruk of foto te verkrijgen .

 

Een eco spa met full body massage


Bij een traditionele spa is het de bedoeling dat je een ronde maakt, waarna je een full body massage hebt gekregen. Bij de Steenkracht eco-spa heb je één liglounge per persoon waarbij je meteen een full body massage krijgt. Iedere lichaamsmassage is apart in te stellen en zelfs volledig uit te zetten. Hierdoor creëer je een vaste plaats in de spa en staat de lounge altijd zoals u het het prettigste vindt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.