The beauty & de box – Jouw herfstspecial

Hoewel de meeste mensen altijd wel wat over het weer te klagen hebben, vinden we stiekem elk seizoens wel lekker en kunnen we deze waarderen om z’n charmes. Ook de herfst heeft mooie karaktereigenschappen waar je op het gebied van beauty enorm van kunt profiteren. De ‘R’ zit in de maand en dat betekent lage temperaturen en dus tijd voor warme kleuren en een gezond verzorgde huid.

Tips voor jouw herfst beauty verzorging.

Wanneer je graag gebruik maakt van verschillende thema’s op het gebied van beauty. Vooral om bijvoorbeeld op de hoogte te blijven van de laatste beauty trends en nieuwste producten. Dan kun je natuurlijk diverse glossy’s lezen waarin vaak geschreven wordt over huidverzorging in de herfst en bijvoorbeeld mode.

Maar je kunt ook kiezen voor een zogenoemd beauty abonnement met een beautybox. Waarom vertel ik je dit? Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe producten op een leuke manier. Elke maand is er weer een nieuw thema helemaal in stijl met het seizoens en de laatste trends. En kun je echt spotgoedkoop nieuwe beautyproducten kopen die normaal heel duur zijn.

Goodie oh Goodie

Ik maak zelf al een tijdje gebruik van zo’n beautybox abonnement van Goodiebox. Dit is een maandelijkse box die je automatisch toegestuurd krijgt met daarin elke keer weer een aantal nieuwe producten. Je betaald hier maandelijks dan wel een bedrag voor van € 29,95 maar krijgt doorgaans beauty items met een waarde van wel meer dan € 100,- in de box.

Kijk zelf maar via deze link voor een goede review over Goodiebox: www.beautybox-vergelijken.nl/goodiebox

Het komt wel eens voor dat er iets in zit dat ik niet gebruik. Je wilt niet weten hoe blij ik mijn vriendinnen met zulke cadeaus maak. Laatst had ik een eyeliner van Mac cosmetics in mijn box zitten. En ik had nog een goede eyeliner liggen, dus besloot ik deze aan een goede vriendin te geven waarvan ik wist dat ze gek is op producten van Mac cosmetics. Ze was erg blij maar ook verbaasd omdat de eyeliner in de winkel blijkbaar € 39,95 kost.

Zelfs ik wist dit niet. Maar dit geeft aan hoe veel je kunt besparen met een beautybox. Zelfs wanneer er elke keer een product in zit dat je niet gebruikt. Is het nog steeds een super deal!

Genoeg over mijn Goodiebox abonnement. Wat ik wil zeggen is dat dit al zeg ik het zelf, wel een hele goede tip is voor deze herfst en zelfs daarna. Want hoewel je nu wellicht in een herfst thema terecht komt, in de winter, lente en zomer van bijvoorbeeld 2019 is dat weer anders. Elke keer is het weer een leuke verrassing om de beautybox bezorgd te krijgen en te ontdekken wat erin zit.

Zo heb je altijd een nieuwe beautybehandeling in de buurt waarmee je kunt genieten van nieuwe producten.

Beauty in de spa.

Met de tweede herfst beauty tip die ik voor je heb. Gaan we van beauty & the box, naar beauty in de spa. Want ook de spa is een perfecte plek om door te brengen in de herfst. Helemaal wanneer de spa of wellness center ergens in een mooi bos ligt.

Stel jezelf voor. Het is koud, winderig en regenachtig. De diverse kleuren blaadjes vliegen door de harde wind door de lucht. je rijd richting bestemming door het kleurrijke herfstachtige bos. En komt aan bij de wellnesscentra van je keuze. Eenmaal binnen het eerste wat je opmerkt is de heerlijke open haard die brand. Vervolgens maak je jezelf klaar om te gaan genieten van verschillende sauna’s, whirlpools, zwembaden, massages en natuurlijk heel belangrijk, beautybehandelingen.

Ik kan niet wachten, toch maar weer even gauw een afspraak inplannen bij mijn favoriete wellness center. Voor een heerlijke herfst beauty treatment. Ook tijdens een beauty treatment kom je weer in aanraking met mooie nieuwe producten. Deze kun je meestal direct aanschaffen bij de kassa van het wellness center. Wederom een mooie beautytip voor deze herfst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.