Voordelen privé spa

Het is natuurlijk hartstikke fijn om jezelf te verwennen. Dit kun je op veel verschillende manieren doen. Zo kun je naar een schoonheidssalon gaan om een manicure te laten doen of je gaat naar een spa voor een warme bad met een massage erbij. Een ander idee is een eigen privé spa. Met een eigen hottub geniet je doordat je er op ieder moment gebruik van kan maken, dit heeft natuurlijk veel voordelen. Ik zet ze hier even voor jou op een rijtje:

 

Tijd besparen

 

Met een eigen jacuzzi ga je ieder moment de spa in zonder een afspraak te maken. Dit is heel fijn en makkelijk als je fulltime werkt. Voor moeders met kinderen is dit al helemaal ideaal. Je hoeft ook niet te wachten voordat je aan de beurt bent, want je hebt jouw privé whirlpool in je eigen huis (een luxe). Daarnaast ben je ook niet gebonden aan een bepaalde tijd, maar kan je er zo lang in zitten als je wil.

 

Privacy

 

Hoe fijn is het om zonder make-up de deur uit te gaan? Als je een spa hebt, hoef je niet eens na te denken wat je aan moet doen. Het fijne aan een eigen jacuzzi is dat je alleen in het bubbelbad zit zonder dat er mensen naar je kijken. Je hoeft je dus nergens druk over te maken en je ontspant je dus meer dan dat je met anderen in een spa zit.

 

Gezelligheid

 

Als je juist geen privacy wil, maar meer van gezelligheid houdt dan kun je een spa feestje geven. Bedenk een leuk thema voor de hapjes en drankjes en bedenk een dresscode voor de genodigden. Samen met je vrienden ontspannen onder genot van een hapje en een drankje is eens wat anders dan op de bank zitten met een kop koffie. Een barbecue bijvoorbeeld is een leuke toevoeging voor bij het hottub feestje.

 

Gezond

 

Een spa is hartstikke goed voor de bloedsomloop. Als je een blessure hebt is het bijvoorbeeld heel handig om te ontspannen in een whirlpool. Het warme water van het bad verhoogt de bloedcirculatie en is daarom ook gezond voor jouw lichaam.

 

Beeld: Transturs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.