Zorg dat jij niet teveel betaald voor de sauna!

Ga je vaak naar de sauna? Zo ja, maak je gebruik van kortingsacties of betaal je de normale prijs bij een saunabezoek? Een bezoek aan de sauna kan flink in kosten oplopen. Toch zijn er diverse manieren hoe je gemakkelijk kunt besparen op een bezoek aan de sauna. Heb je bijvoorbeeld al eens gezocht in Google op Thermae 2000 korting of Veluwse Bron korting? Vaak vind je hier namelijk al leuke acties waar je per direct van kunt profiteren. Om te zorgen dat je in de toekomst niet meer teveel betaald dan nodig is hebben we op deze pagina een aantal tips verzameld om slim gebruik te maken van wellness acties en deals.

 

spa

Onze tips om te besparen op entree kaartjes

Als je een actie mist of niet weet dat er een bestaat dan betaal je al gauw teveel op de entree bij een welnesscentrum. Zonde! Want als je net die ene tip had geweten dan had dit je nu misschien direct een paar euro of zelfs tientjes kunnen schelen. Daarom hebben we hieronder een aantal tips verzameld. Doe er je voordeel mee!

 

  • Voordeeluren. Houdt de voordeeluren of dagen goed in de gaten. De besparing kan aardig oplopen. Soms wel tot 10 euro.
  • Bieden. Er zijn verschillende sites waar je mee kan bieden op kaartjes. Eén er van ken je vast al: Vakantieveilingen. Indien je niks wint heb je je altijd nog kunnen vermaken met het bieden, maar heel vaak winnen mensen spotgoedkoop een kaartje.
  • Dagdeals. Houdt websites in de gaten die dagdeals en acties aanbieden, zoals Groupon of Travelbird. Ook hier vind je soms interessante deals tussen!
  • Wel eens in de agenda of elders leuke kortingsbonnen tegengekomen van de sauna? Ook hiermee kun je soms flink besparen op de sauna. Bewaar deze bonnen dus goed wanneer je ze tegenkomt. Weggooien kan altijd nog!
  • Op je verjaardag! Bij veel sauna’s kun je gratis naar binnen op je verjaardag. Zorg wel dat je jezelf bij de entree kunt legitimeren. Eenvoudiger kan het niet.

 

Bovenstaande tips kan een hoop geld besparen als je er vaak op probeert te letten. Dit geldt niet alleen voor een bezoek aan de sauna. Ook tijdens veel andere dagjes uit kun je een hoop geld besparen als je deze tips in je achterhoofd houdt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.