Zwembad op maat bouwen

Droom je over een eigen zwembad in de tuin en wil je deze op maat laten bouwen? Bekijk dan eens de website van Van den Heuvel Zwembaden. Zij maken al 40 jaar zelf ontworpen zwembaden.

 

 

Zwembad bouwen: 

De levering van een zwembad bestaat uit het graafwerk, ijzerwerk, betonconstructie, viltlaag en pvc bekleding, tegelrand, krachtige zandfilterinstallatie, rvs zwembadtrap, warmtewisselaar, bodemreinigers en niveauregelaar. Als klant kun je ook uit extra’s kiezen als afdeksystemen, verwarming, verlichting en ingebouwde trappen.

 

Uniek aan de zwembaden van Van den Heuvel is dat deze zijn voorzien van het omtrek-skimming. Het drijvende vuil wordt periodiek aan de gehele omtrek van het zwembad afgevoerd.

 

 

 

 

De kenmerken van een Van den Heuvel zwembad zijn:

· De hoge waterlijn waardoor bijna geen droogstaande folierand zichtbaar is
· Een overloopsysteem aan de gehele omtrek van het zwembad
· Een automatische bodemreiniging en het rustige wateroppervlak. Dus geen lang naklotsend zwembad terwijl je wilt relaxen.

 

Speciaal zwembad systeem 

Dit systeem zorgt er dan ook voor, dat de veel gehoorde klacht van onderhoud o.a. (iedere week of meer) bodem zuigen, waterlijn afschrobben e.d. (dit vooral tijdens een mindere zomer) tot het verleden behoort.

 

Ieder zwembad wordt voorzien van een 60cm brede natuursteen rand. De zwembaden zijn vorstbestendig en hoeven in de winter dan ook niet gedeeltelijk worden leeggepompt. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.