Zwemspa om in te sporten

Een zwemspa is een zwembad en spa in één. Je ontspant er heerlijk door in het spa gedeelte te zitten. Maar bij een zwemspa heb je ook de mogelijkheid om te sporten.
 

Zwemspa

Veel trainers raden hun sporters aan om krachttraining in een zwemspa te doen. Daarom hebben veel professionele zwemmers een zwemspa in hun tuin. Ook andere sporters trainen in een zwemspa. Met de zwemspa train je namelijk goed je conditie. In de zwemspa zit een soort pomp die een krachtige waterstroom creëert. Als je tegen de waterstroom in zwemt train je als het ware je conditie. Je zwemt dan indirect baantjes.
 
Een zwemspa is best groot en maar op zich wel goed te plaatsen. Op een terras, in de tuin of in de kelder. Het fijne aan een zwemspa is dat het water lekker warm in blijft. En als je klaar bent met trainen je lekker relaxed in het spa gedeelte.
 
In dit filmpje zie je hoe een zwemspa eruit ziet en hoe je tegen de stroom in kan zwemmen om jezelf te trainen. Zwemspa’s hebben vele verschillende belichtingen en zitplekken. Dit wordt ook in het filmpje getoond.
 

Spa

Is een zwemspa te groot voor jouw huis? Dan is een losse spa ook een optie. Deze is makkelijker te plaatsen, omdat hij kleiner is. Ook een spa kan je buiten en binnen het huis plaatsen. Spa’s heb je in verschillende soorten materialen zo heb je houten spa’s, opblaasbare spa’s en kunststoffen spa’s.
 
Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
 
zwemspa

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.